top of page

Volite da postavljate pitanja? Onda je naš FAQ za Vas!

 

1. Kako naručiti cveće?

Jednim klikom na našoj stranici www.botanika.rs, od mnogih buketa izaberite vaš jedinstveni i naručite! Proces naručivanja je toliko jednostavan da ga čak i dete može izvršiti, isprobano na našem* :)

 

2. Dopao mi se buket na stranici, koji košta 3,000 din. Postoji li mogućnost porudžbine buketa u istom stilu ali za cenu od 7,000 din?

Naravno da postoji! Da biste to uradili, izaberite "Buket iznenađenje", i u polju želja navedite naziv buketa koji vam se dopao, odaberite iznos i nastavite sa porudžbinom.

 

3. Koliko brzo se vrši isporuka cveća?

Maksimalna dozvoljena brzina vožnje po Beogradu je 80km/sat, a pri tome da postoje i delovi grada u kojima su ograničenja i 30 km/sat, što ozbiljno ograničava našu sposobnost za brzom isporukom jer se mi pridržavamo zakona. Stoga, bukete poručene pre 14.00 časova, mi sa garancijom možemo da isporučimo isti dan, a ukoliko ste porudžbinu obavili kasnije, isporuka će biti sledećeg dana. Ali ne zaboravite da su vam uvek na raspolaganju buketi, koji su spremni za isporuku!

 

4. Poručila sam cveće na poklon. Kako da znam da je isporuka izvšena?

Kada naš buket stigne u ruke novog brižnog vlasnika, mi vas obavestimo o tome putem maila.

 

5. Da li zovete primaoca pre nego što isporučite cveće?

Ne postoji ništa bolje od efekta iznenađenja! Ali ako ste zabrinuti za zdravlje primaoca, možemo blagovremeno obaviti poziv i dogovoriti se oko vremena isporuke. Ukoliko želite da zaintrigirate svog primaoca, mi možemo da ne saopštimo primaocu o tome ko je poslao buket.

 

6. Da li će dostavljeni buket biti u skaldu sa slikom sa sajta?

Mi se zaista trudimo da buketi potpuno odgovaraju slici. Međutim neko cveće cveta samo u određenim mesecima u godini, bez obzira na naše molbe. A desi se da i neko cveće napadne bolest u toku puta, i mi ga pošaljemo nazad u Holandiju da se tretira. Stoga, naši aranžeri ponekad zamene cvet onim koji maksimalno odgovara po stilu i boji.

 

7. Da li garantujete poverljivost podataka?

Obećavamo nikome nećemo reći**.

 

* Tokom ispitivanja nijedno dete nije povređeno

**Informacija koju ste pružili tokom naručivanja se smatra poverljivom i neće biti otkrivena. 

bottom of page