WEBSHOP: FLOWER BOUQUETS / CVETNI ARANŽMANI

Svi naši buketi su jedinstveni! Svake nedelje Vam nudimo nov asortiman cveća. Naši cvećari određuju vrstu cveća i konačni sastav buketa prema sezoni i prilici. Svaki buket koji je s ljubavlju napravljen u našem studiju je moderan i jedinstve. Imate mogućnost izbora veličine i cene buketa što može videti kada kliknete na željeni buket.

Cveće nas inspiriše, opušta, pokreće lepe uspomene i nepogrešivo nam poboljšava raspoloženje. Njime izražavamo ljubav, zahvalnost, izvinjavamo se ili želimo sreću. Simbol je nežnost. Cveće nosi energiju lepote i neskromno nam je daje.

 

Surprise Bouquet / Aranžmani po vašoj želji i meri! Dragi prijatelji, imamo mnogo ideja za bukete koji još nisu dospeli u naš katalog. Naručite buket iznenađenja, i Botanika će da kreira za Vas! Izaberite odgovarajući iznos i mi ćemo napraviti Vaš jedinstveni buket. 

Dođite u naš studio da izaberete vaše omiljeno cveće. Vi naručujete, Botanika pravi!

Cvetne dekoracije za hotele i restorane.   Bidermajeri.

 

 

WEBSHOP / ONLINE CVECARA

Online ordering & same day delivery options.

100% smile guarantee :)

 

VAŽNO! Molimo vas da pročitate pre naručivanja! Zbog COVID-19 po mogucnosti molim Vas porucite vas buket online bez dolaska u radnju.  Imate mogućnost izbora veličine i cene buketa što može videti kada kliknete na željeni buket.

 Na stranici Checkout imate mogucnost da izaberite opciju "Dostava" ili "Preuzeti u radnji". Ako dolazite u radnju da preuzmete ranije porucen buket, obavezno koristite masku i rukavice, držite distancu sa prodavcem, dezinfikujte ruke. 

Sve porudzbine, koje su stigle i placene do 13.00 trudimo se da isporucujemo isti dan. Ako je hitno - kontaktirajte nas.

Za Subotu primamo porudzbine do Petka.

Nedeljom - ne radimo, dostava/preuzimanje porucenih ranije buketa. 

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem telefona (Viber, WhatsApp), email-a, chat-a preko sajta.

Uputstvo za popunjavanje detalja isporuke - preuzeti ovde. Dostava i Placanje

 
© All text and photos are under Copyright by Botanika.rs ®. All rights reserved.