top of page
Image by Kristine Tumanyan

Savršeni pokloni za sve prilike

BEERSKIN COSMETICS - Najbolja prirodna kozmetika za nju i njega!
Ms i Mr BEERSKIN Cosmetics je odličan izbor za muškarce i žene koji traže bolji kvalitet po pristupačnim cenama.
Glavne prednosti:
• Bogata prirodnim ekstraktima, uljima i najfinijim blagim površinskim supstancama nastalim od prirodnih sastojaka, formulisana da garantovano dugoročno pozitivno deluje na žensku i mušku kosu i kožu.
• Inovativna formula proizvoda je kreirana u skaldu sa najnovijim trendovima u kozmetologiji:  bez SLS, SLES, parabena i silikona, više od 90% sastojaka prirodnog porekla.

Dostavljamo proizvode Beerskin putem Post Expressa širom Srbije. Cena dostave iznosi 500 dinara, a sve porudžbine preko 4000 dinara isporučujemo besplatno. Po porudžbini, dobićete potvrdu porudžbine zajedno sa uputstvima za plaćanje.

Ukoliko želite platiti gotovinom kuriru, napomena da postoji dodatna naknada. Poštarina koju plaća primalac na ime prenosa novca (otkupnine): 50,00 dinara. Ova naknada se plaća poštanskoj službi, a ne nama. Iznos može biti podložan promenama od strane poštanske službe, a uvek možete proveriti na njihovom cenovniku na veb-sajtu. Vreme isporuke je 1-3 dana, zavisno od adrese.

MANDARINA ČOKOLADA 

Mandarina Cake Shop nudi kreativno dizajnirane i ukusne slatkiše napravljene od visokokvalitetnih sastojaka i najfinije belgijske profesionalne čokolade Callebaut.

BALONI

Od sada možete da odaberete predivan i šaren balon kao dodatak Vašem cvetnom aranžmanu, čineći Vaš poseban događaj još nezaboravnijim. Bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica ili samo želite da ulepšate nečiji dan, naši baloni su savršen dodatak svakom cvetnom aranžmanu. 

ODLIČAN IZBOR VINA

Uz pomoć somelijera sa dugogodišnjim međunarodnim iskustvom, sastavili smo našu ponudu najboljih i najzanimljivijih alkoholnih pića. To su crvena, bela i roze vina, šampanjac, džin, kalvados...
U centru grada postoji magacin sa konstantnom temperaturom gde skladištimo vina u najboljim tehničkim uslovima.
Svako vino sa liste može biti dostavljeno u našu prodavnicu za 15 minuta.

bottom of page